Renovirana pruga Beograd - Bar ponovo otvorena od 15. jula!

Ljubitelji vozova koji su ovog leta putovali železnicom od Beograda do Bara, morali su da biraju između noćnog voza koji ide zaobilaznim putem preko Lapova i dnevnog voza koji bi "hvatali" tek u Lajkovcu. Dobra vest je da se za par dana otvara redovna trasa Beograd – Bar, jer se završava renoviranje dela pruge između Beograda i Lajkovca. Prvi voz će renoviranom trasom za Bar krenuti iz Beograda 15. jula!

beograd bar

Red vožnje vozova za Bar tokom letnje sezone

Kako javlja Železnica, iz Beograda će tokom leta polaziti dnevni voz IC 431 "Tara" u 9:10h i noćni voz 433 "Lovćen" u 21:10h, u čijem sastavu će biti i spavaća kola, kušet kola, kola za sedenjez prevoz praćenih automobila, spavaća kola, kušet kola i kola za sedenje. Iz Subotice je najavljen polazak voza "Panonija u 18:39h, preko beogradskih stanica Novi Beograd, Beograd Centar i Rakovice ka Baru.

 

Red vožnje vozova za Beograd iz Bara

Voz IC 430 "Tara" će svakodnevno polaziti iz Bara za Beograd u 7:00h, a noćni voz 432 "Lovćen" će kretati u 19:00h. Sezonski voz 1136 "Panonija", koji ide do Subotice će iz Bara polaziti u 16:50h.

Železnice Srbije napominju da će lokalni saobraćaj na Barskoj pruzi i njegova organizacija biti objavljeni naknadno. Čim budu objavljeni kompletni redovi vožnje, sa usputnim stanicama, prolaznim vremenima i režimima, svi sezonski vozovi će se naći i u našem redu vožnje. Do tada, aktivno pratimo obaveštenja i jedva čekamo najavljeno otvaranje pruge 15.jula!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.