Sajam Dunava, ZlatarFest i Dani borovnice: Tradicionalna nedelja pred nama!

Kraj jula donosi nove događaje u sjajnoj prirodi Srbije. U Golupcu se slavi moć i lepota reke, a na planinama šumsko voće i domaća hrana.

red voznje golubac

Sajam Dunava Golubac 28 - 30. jul

Tokom tri dana krajem jula održaće se u Golupcu sjajan događaj posvećen našoj i evropskoj reci Dunavu. U okviru desetog međunarodnog festivala pod nazivom Sajam Dunava i ove godine će se negovati tradicija i folklor podunavskog područja, a učesnici će uživati i u spremanju "Golubačkog kotlića".

Red vožnje Beograd Golubac

 

ZlatarFest 27 – 30. jul

Turističko-sportski centar Zlatar i Nova Varoš su i ove godine pripremila sjajan provod za četiri dana ZlatarFesta. Najavljena je izložba rukotvorina "Zlatne ruke Zlatara", takmičenje "Zlatarska čorba" u hotelu Panorama uz degustaciju zlatarskog sira i heljdopite. Koncerti Crvene Jabuke, Ane Kokić i još mnogo događaja očekuju i lokalce i sve goste!

Red vožnje Beograd Nova Varoš

Dani borovnice Kopaonik 28 - 30. jul

Tri julska dana posvećena bobičastoj voćki borovnici! Na Kopaoniku se tokom ove manifestacije slave tradicionalni običaji i šumsko voće! Učesnici u ovoj neobičnoj manifestaciji imaju mogućnost da se takmiče u berbi borovnice i pripremanju proizvoda od šumskog voća! Takođe, događaj je propraćem i folklornim programom, jer rad u polju je uspešniji uz pesmu!

Red vožnje Beograd Kopaonik

Pravi gurmanski završetak meseca jula! Uživajte!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.