Trstenik na Moravi, Dani Brazila i Guča: Pozdravimo mesec avgust!

Ukoliko nam ove nedelje toplota dozvoli da se "na otvorenom" provedemo dobro, onda se možemo zaputiti na neku od odličnih manifestacija koje se pripremaju za naredne dane širom Srbije!

dani brazila red voznje

10 - 13. avgust: Trstenik na Moravi

U Trsteniku će se tokom ova četiri dana slaviti leto, sport, zabava, reka i kultura! Posetioce očekuju koncerti, pozorišne predstave, modne revije, književne večeri i druga zanimljiva događanja! Na reci će se održati trka čamaca Moravaca, a na obali čorbijada!

Red vožnje za Trstenik

11-13. avgust: Dani Brazila u Novom Sadu

Novi Sad se tokom ova tri dana pretvara u latinoameričku pozornicu! Sjajni zvuci i sadržaji na nekoliko lokacija u gradu, među kojima su Petrovaradinska tvrđava, Štrand, Trg Slobode i Trg Republike. Novosađane i sve goste očekuje karnevalska povorka, plesne radionice i performansi. Brazil stiže u Novi Sad!

Red vožnje za Novi Sad

9-13. avgust: Sabor trubača u Guči

Za nekoliko dana stiže i 57. Dragačevski sabor trubača u Guči! Kao i svake godine, ovo će biti jedan od najvećih događaja godine u Srbiji. Takmičenje mladih trubača, izbor najlepših narodnih nošnji i glavno nadmetanje trubača samo su neka od dešavanja koja se ovih dana spremaju u Guči. Za pretposlednje i poslednje veče najavljuje se odličan provod, kako zbog proglašenja pobedničke trube, tako i zbog koncerta Bijelog Dugmeta.

Red vožnje za Guču

Pad temperature i dobar provod želimo!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.