U novoj 2015. vam predstavljamo... (I DEO)

 

UVOD

Dragi prijatelji, za svima nama je još jedna turbulentna godina. I saobraćajni sektor kao i svaki drugi bio je suočen sa brojnim izazovima, pa i mi sa njim.

Poslednjih 12 meseci posvetili smo napornom radu kako bismo se približili krajnjem cilju koji smo zacrtali kada smo započeli našu priču pre dve godine – unaprediti javni prevoz Srbije i uvesti ga u fazu 21. veka gde pripada. Kada se na kraju osvrnemo iza sebe, s pravom možemo biti ponosni na učinjeno, i sve to zahvaljujući svima vama, koji prepoznajete i cenite naš rad.

Za početak vam predstavljamo rezultate našeg celogodišnjeg rada koje ćete moći da koristite na sajtu i u aplikaciji od prvog dana nove godine. A uskoro ćemo vas upoznati i sa brojnim zanimljivim novostima i mogućnostima za jednostavnije planiranje i pripremanje putovanja u domaćem i međunarodnom saobraćaju koje vas očekuju na sajtu Polazak.com u toku 2015. Ostanite sa nama i u novoj godini, uveravamo vas, isplatiće se! ;)

 

Prigradske linije grada Beograda - najnoviji član naše baze redova vožnje

Trenutno stanje infrastrukture prigradskog saobraćaja glavnog grada, i potrebe savremenog putnika da što brže i jednostavnije sazna na koji način može stići do i iz Beograda, bili su povod da u saradnji sa SP Lasta za vas pripremimo veliko pojačanje.

Od nedavno putem našeg sajta i aplikacije Red Vožnje možete saznati redove vožnje svih prigradskih linija!

Više nema neizvosnosti prilikom polaska na put, niti trčanja za autobusima ili čekanja istih satima. Prigradski redovi vožnje su na samo klik od vas!

 

Polazak.com i Vi

Naši korisnici su za nas uvek bili najveće bogatstvo. Iz tog razloga, naš tim će Vam uvek biti na raspolaganju ukoliko uočite neki problem koji biste želeli da bude ispravljen, ili ukoliko imate pohvalu, komentar ili ideju za unapređenje ili kritiku našeg rada. Pišite nam, naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku!

KONTAKT FORMA

 

Srećnu i uspešnu Novu 2015. godinu sa puno zanimljivih putovanja i avantura, želi vam vaš Polazak Tim!

 

                                 Pridružite nam se         

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.