Za Beograđane i goste prestonice: Počeo je Beogradski Letnji Festival BELEF 2017!

Pred nama je još jedan letnji mesec u kome se sprema mnogo zanimljivih događaja, koji će obogatiti beogradsko leto. Beograđani i svi oni koji se krajem juna i tokom jula zadese u ovom gradu imaće sjajnu prilliku da budu deo nesvakidašnjih događaja. Organizatori nas pozivaju da iskoristimo letnje vreme i da uživamo u brojnim umetničkim sadržajima.

beogradski letnji festival

Mesec dana BELEF-a

Beogradski letnji festival BELEF je otvoren 23. juna i trajaće do 23. jula. Ova manifestacija se održava 26 put po redu i tokom ovih mesec dana zabavljaće sve zainteresovane goste odličnim (pretežno muzičkim) programom za sve generacije.

Festival je otvoren svečanim koncertom Sanje Ilića i Balkanike u bašti Studentskog kulturnog centra. Dalji program najavljuje dečije radionice, modne revije, izložbe fotografija i slika, koncerte, predstave, performanse i još mnogo toga na nekoliko različitih lokacija u gradu. Tako je za 5. jul je najavljen koncert Ivana Bosiljčića "Par stihova za nas", za 18. jul koncert benda "Šinobusi", a za zatvaranje BELEF-a, 23. jula, najavljen je koncert Bajage i Instruktora u bašti SKC-a. Jedan od najzanimljivijih događaja očekuje se i u utorak 27. juna, kada će, u saradnji sa španskim Institutom Servantes, biti organizovan koncert španske flamenko pevačice Albe Moline. Kompletan program možete pogledati na zvaničnom sajtu Belef-a, a informacije o prevozu od bilo kog mesta do Beograda možete pronaći u proverenom redu vožnje!

Iskoristite tople večeri, provedite ih van kuće i uživajte u ponudi glavnog grada. Ovog leta svi putevi vode u Beograd!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.