Za Budvu i Herceg Novi direktnom linijom iz Kraljeva

Ukoliko iz Kragujevca, Raške ili Kraljeva planirate da se zaputite za crnogorsko promorje, proverite da li će vam odgovarati direktna autobuska linija prevoznika Jadran Line Cetinje. Ovaj prevoznik tokom cele letnje sezone redovno polazi za primorje svakog drugog dana.

red voznje kraljevo herceg novi

Kraljevo - Herceg Novi

Polasci iz Kragujevca za Budvu, Tivat i Herceg Novi su zakazani za 21h, a iz Kraljeva u 22h svake druge večeri. Polazak iz Raške za Crnu Goru je u 23:37h i nakon noćne vožnje kroz Srbiju i Crnu Goru, na primorje se stiže u ranim jutarnjim časovima. Dolazak u Budvu je u 7:37h, u Tivat u 8:01h, a autobus stiže na stanicu u Herceg Novi u 8:34h. Još detaljniji uvid u red vožnje Kraljevo – Herceg Novi možete jednostavno pronaći u našem pretraživaču.

Herceg Novi – Kraljevo

Autobus Jadran Line Cetinje polazi svakog drugog dana na liniji Herceg Novi – Kraljevo. Noćnom vožnjom preko Tivta, Budve, Cetinja, Podgorice, Kolašina, Mojkovca, Bijelog Polja, Berana i Rožaja stiže u Srbiju, pa je dolazak u Rašku predviđen u 3:10h, a u Kraljevo u 4:55h. Kompletan pregled polazaka na liniji Herceg Novi – Kraljevo pogledajte u našem redu vožnje.

Autobuska karta Kraljevo – Herceg Novi

Cena autobuske karte Jadran Line Cetinje u jednom smeru iz Kraljeva za Herceg Novi iznosi 2.705 din za odrasle, dok povratna karta na ovoj relaciji košta 3.935 din. Pravo na popust imaju penzioneri, deca i studenti, a sve detalje o cenama karte za ove posebne kategorije možete pogledati u našoj online prodaji autobuskih karata Kraljevo herceg Novi.

Ako vam treba asistencija za snalaženje u našem online sistemu za prodaju autobuskih karata, slobodno nas kontaktirajte! Srećan put!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.