Zimski red vožnje od sutra: Stiže 1. septembar!

Letnji red vožnje prigradskih i gradskih linija ispraćamo ovog poslednjeg avgustovskog dana. Od sutra počinje nova školska godina, što donosi i promene u gradskom, prigradskom i međumesnom prevozu.

zimski red voznje

Zimski red vožnje gradskih i prigradskih linija

Početak nove školske godine donosi i više vozila na gradskim ulicama i međumesnim putevima. Počevši od 1.septembra, kada zvanično počinje da važi zimski red vožnje, iz garaža javnog prevoza će na ulice izaći više vozila nego tokom letnjeg perioda, a naročito pojačanje polazaka će se osetiti u dnevnim "špicevima". Međutim, u saobraćaju će se ipak za sada naći manje vozila nego tokom istog perioda prošle godine, jer su javni radovi u toku na više lokacija u nekoliko gradova, između ostalih u Beogradu i Novom Sadu.

Prigradski i međumesni red vožnje na sajtu Polazak

Najnoviji zimski red vožnje svih prigradskih i međumesnih školskih linija je dostupan na našem sajtu. Još od decembra prošle godine smo u naš pretraživač uveli oko 50 lokalnih redova vožnji, a potom smo toj bazi dodali još 42 opštine. Dok se pojačavaju polasci u gradskom i prigradskom saobraćaju, sezonski letnji polasci se ukidaju, pa tako, na primer, sa prestankom važenja letnjeg reda vožnje, prestaje i saobraćanje linija 400 (Beograd - Avala) i linije Ada 1-5 (Beograd Ada Ciganlija).

Svim đacima želimo uzbudljiv početak škole, a vas pozivamo da proverite da li je i vaša lokalna linija u našem redu vožnje!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.