Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata
Odaberi relaciju za red vožnje
Pretraga

Planer Putovanja Polazak

Najveća baza podataka - red vožnje Srbije u unutrašnjem i međunarodnom autobuskom i železničkom prevozu.

Polazak je objedinjeni pretraživač svih prevoznika koji nudi red vožnje autobusa i železničkog prevoza unutrašnjeg i međunarodnog saobraćaja Srbije. Korisnicima je na raspolaganju i pretraga redova vožnji autobuskog prigradskog i lokalnog železničkog saobraćaja – BG:voza i Beovoza. Baza podataka se svakodnevno ažurira u saradnji sa autobuskim prevoznicima i nadležnim državnim institucijama.

Način rada pretraživača

Ne morate da razmišljate o tome koji polasci saobraćaju po letnjem redu vožnje, koji praznikom, a koji vikendom. Jednostavno, odaberite datum i okvirno vreme putovanja, Polazak će prikazati važeći red vožnje za taj dan za sve autobuske i železničke linije. Ukoliko pri pretrazi izaberete samo naziv naselja, rezultat će obuhvatiti sve stanice i stajališta u izabranom naselju.

Pretraga sa presedanjem

Ekipa oko sajta Polazak od početka svog rada ulaže dosta napora da ukoliko na traženoj trasi nema direktnih polazaka poveže postojeće linije različitih prevoznika i korisnicima na sajtu izlista mogućnosti presedanja. Pretraga sa presedanjem listira sve one polaske koji po kilometraži i vremenu putovanja mogu dovesti putnika na traženo odredište uz jedno presedanje na nekoj od usputnih stanica.

Online kupovina autobuskih karata

Polazak je razvio sopstveni sistem za rezervaciju autobuskih karata i sigurnosno generisanje autobuskih karata. Sistem omogućava rezervaciju i online kupovinu autobuskih karata koja se šalje u elektronskom formatu na korisnikovu e-mail adresu. Cena se nalazi u rezultatima pretrage, a kartu je moguće kupiti online plaćanjem bankarskom karticom ili uplatnicom.

Broj relacija koji je dotupan za online prodaju se stalno povećava kao i broj korisnika koji žele da izbegnu stajanje u redu i odlazak do turističke agencije ili stanice samo radi kupovine autobuske karte. Online kupovinom naš korisnik pre svega štedi vreme, dok su cene i uslovi kupovine identični sa cenovnikom i uslovima prevoznika.

Mobilna verzija i Anroid aplikacija Polazak

Sadržaj i pretraživač su prilagođeni mobilnoj verziji u skladu sa današnjim očekivanjima putnika. Po našoj statistici sve više korisnika pristupa našem sadržaju preko mobilnih uređaja nego preko desktop računara. Zato je naša aplikacija besplatna i dostupna je u Play Store.

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.