Polazak.rs
Интернет продаја аутобуских карата за целу Европу
Одабери релацију за ред вожње
Претрага

Дестинације

Планер Путовања Полазак

Највећа база података - ред вожње Србије у унутрашњем и међународном аутобуском и железничком превозу.
 
Полазак је обједињени претраживач свих превозника који нуди ред вожње аутобуса и железничког превоза унутрашњег и међународног саобраћаја Србије. Корисницима је на располагању и претрага редова вожњи аутобуског приградског и локалног железничког саобраћаја – БГ:воза и Беовоза. База података се свакодневно ажурира у сарадњи са аутобуским превозницима и надлежним државним институцијама.

Начин рада претраживача

Не морате да размишљате о томе који поласци саобраћају по летњем реду вожње, који празником, а који викендом. Једноставно, одаберите датум и оквирно време путовања, Полазак ће приказати важећи ред вожње за тај дан за све аутобуске и железничке линије. Уколико при претрази изаберете само назив насеља, резултат ће обухватити све станице и стајалишта у изабраном насељу.

Претрага са преседањем

Екипа око сајта Полазак од почетка свог рада улаже доста напора да уколико на траженој траси нема директних полазака повеже постојеће линије различитих превозника и корисницима на сајту излиста могућности преседања. Претрага са преседањем листира све оне поласке који по километражи и времену путовања могу довести путника на тражено одредиште уз једно преседање на некој од успутних станица.

Онлине куповина аутобуских карата

Полазак је развио сопствени систем за резервацију аутобуских карата и сигурносно генерисање аутобуских карата. Систем омогућава резервацију и онлине куповину аутобуских карата која се шаље у електронском формату на корисникову е-маил адресу. Цена се налази у резултатима претраге, а карту је могуће купити онлине плаћањем банкарском картицом или уплатницом.
Број релација који је дотупан за онлине продају се стално повећава као и број корисника који желе да избегну стајање у реду и одлазак до туристичке агенције или станице само ради куповине аутобуске карте. Онлине куповином наш корисник пре свега штеди време, док су цене и услови куповине идентични са ценовником и условима превозника.

Мобилна верзија и Анроид апликација Полазак

Садржај и претраживач су прилагођени мобилној верзији у складу са данашњим очекивањима путника. По нашој статистици све више корисника приступа нашем садржају преко мобилних уређаја него преко десктоп рачунара. Зато је наша апликација бесплатна и доступна је у Гугл продавници.

 
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.