Polazak.rs
Интернет продаја аутобуских карата за целу Европу
Превозници

Полазак обједињује комплетно тржиште јавног превоза у друмском и железничком саобраћају пружајући увид у контакт детаље сваког превозника. Постоји и посебан систем „оцењивање превозника“ од стране корисника чиме се будућим путницима пружа верододостојна информација о квалитету услуга превозника. Наши корисници имају могућност коментарисања превозника. Рачунамо на вас у заједничком оцењивању превозника!

Lika Bim Turs
11080 Земун (Београд)
Simeona Končarevića 12
Рецензије
Оцена корисника (63)
(3.94)
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Оцените превозника...
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Mima
18.11.2023.

Teski lopovi stalno dizu cene,nekulturni,prljavi autobusi,bahati. Treba ih skloniti sa nase linije i pojacati autobuski prevoz Laste. Znase ko ih podrzava samo se pitamo dokle ce trajati ta korupcija

Milica
11.10.2023.

Највећа срамота, мали локал аутобус који вози за Батајницу касни и по 15мин, сваки пут је крцато и људи на последњој станици на излазу из Бановаца не могу физички да уђу у аутобус. Сваки пут се деси да неколицини путника позли од гужве. Ништа се не предузима по том питању, не уводе се нови поласци нити се убацују већа возила. Ово је нехумано, људи плаћају карту да се возе у оваквим условима. Не препоручујем никоме.

Nina
10.03.2023.

Nula od prevoznika

Duda
19.01.2022.

Nekorektni,bahati ,neljubazni,drski, da više nenabrajam.

Bojan
11.05.2020.

U jednom segmentu su katastrofa :
Teško dostupan (nemoguća misija) RED VOŽNJE !
Što je osnova stvar kod svakog prevoznika.

Ratko
20.08.2019.

Red voznje za podunavlje po meni nije kompletan, sto se tice vaseg prevoza. Za prevoz do Batajnice Zel. stanica je oskudan. Ako postoji mogucnost da mi posaljete vas red voznje. Unapred zahvalan.

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.