Polazak.rs
Autóbusz jegyek értékesítése
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

Vélemények
Felhasználók véleménye (44)
(3.69)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Nesic
01.08.2018.

Proslogodisnje iskustvo:dvoje dece rezervise mesta iz Kladova gde im se pred polazak jednostavno kaze da nema mesta za njih.Gospodin(vladnik firme)ipak reaguje i sve se lepo zavrsava.
Danas:ista dva putnika rezervisu mesta iz Kladova ,budu danas na stanici u 15:25,autobus uopste ne dodje niti bilo ko.Interesantno je sto na pitanje"zasto nije dosao"neotesano i nevaspitano osoblje(vozaci u ovom slucaju)kaze da je autobus bio i spusta se slusalica

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.