Polazak.rs
Új menetrendek állnak rendelkezésre a kereséshez!
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

Vélemények
Felhasználók véleménye (95)
(3.85)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Lazar
10.06.2019.

Autobusi na relaciji Loznica - Novi Sad su katastrofa, puštaju vodu od klime unutra pa sve curi po putnicima, i jako su neudobni..Pritom u 90% putovanja bar 10 ljudi ce da stoji, jer je bus prepun.
UZAS!

Lenka
10.05.2019.

Zasto se međugradske linije ponasaju kao lokalne, pa se probija red voznje a ovi sto stoje sede na glavama ovih sto sede na mestima za koja su kupili karte jos u Bgdu...
Sto se mene tice s vsma nikad vise...

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.