Polazak.rs
Autóbusz jegyek értékesítése
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

Solaris Tours
25250 Hódság
Ive Lole Ribara 59
Járatok / Menetjegyek
Vélemények
Felhasználók véleménye (8)
(3.00)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Naki
20.05.2022.

Uzas kao prvo ukidanje linije bez znanja putnika ,sve moguce linije iz Novog Sada I za grad su 50%ukinute

jaca
11.03.2022.

Za organizovanje linija Stapar- Sombor, dobijate ocenu 1. Za organizovanje gradskog prevoza 0. Niste sposobni za rad.Ukidate linije i mogućnost privatnika da vrše prevoz putnika. . Organizovali ste hajku inspektora na prevoznike i opet nećete imati putnika osim đaka ili radnika Fiorana, koji će uskoro prestati sa radom. Jedna velika nula za poslovnost i rad.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.