Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Red vožnje / Karte
Međugradske linije
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Javni prigradski prevoz: Petrovac na Mlavi
Javni prigradski prevoz: Žabari
Recenzije
Ocena korisnika (327)
(3.69)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ranka Perić
07.04.2023.

Putovala sam sa njima do Praga na ovoj novoj liniji, autobus je kao space shuttle - utičnice, komforna sedišta a vozači toliko učtivi da nemam reči. Cena karte im je odlična za ovu relaciju i kako drugi naplaćuju. Baš skoro nisam bila zadovoljna nekim prevoznikom kao sada sa njima.

Nina
31.08.2022.

Prvi put u zivotu da mi autobus ode ispred nosa. Em sto je otisao koji minut ranije, em sto na tabli imaju skrta objasnjenja. Navikla sam kad naiđe prevoznik, da na tabli lepo pise krupnim slovima krajnje odrediste a između sitnijim veca mesta u koje svraca. Ovde skoro da nista nije pisalo i ja nisam znala da treba da uđem u taj autobus. Neprofesionalno. Novac za kartu nisu hteli da mi vrate.

Zdravko
09.05.2020.

Na relaciji Beograd-Pozarevac -Kladovo vozaci su vrlo prijatni sto se primeti pri ulasku u autobus sve pohvale

Mevludin Bajric Baja
01.01.2020.

Zasto nije saobracao autobus na relaciji Majdanpek-Beograd,01.01. u 4.45 ??? U redu voznje je uredno prijavljen !! Zbog toga cu ja imati posledice jer sam racunao na taj prevoz !! Stog sam odlucio da prvog radnog dana podnesem tuzbu protiv Vas. Vidimo se na sudu !

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.