Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Recenzije
Ocena korisnika (106)
(3.74)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Saša
25.08.2023.

Ne postoji gore osoblje od ovih prevaranata. Ja verujem da su najbolji vozači poodavno otišli preko, ali neki minimum mora da postoji. Prevoznik u startu kasni (sa početne stanice) već dobrih 15 minuta, u sledećem gradu ne pokupi putnike (žao mi deteta kako uplakano gleda autobus dok mu roditelj pokušava zaustaviti autobus, i to sve na mestu gde on svakako mora da sačeka putnike). Na žalost zbog nedostatka bilo kakve konkurencije, osuđen sam da putujem ovim prevarantskim prevoznikom.

Stefan
01.12.2022.

Baš danas podigli cene za 10% i evo ga autobus već kasni. 15 minuta duže je čekao na stanici nego što bi trebalo. Na autoputu rampa se nije otvorila, vozač lagano hoda do šaltera, diskutuje sa okolnim vozačima, ne žuri mu se...

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.