Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

6000 Ohrid
Pitu Guli 4
Red vožnje / Karte
Međunarodne linije
Recenzije
Ocena korisnika (18)
(3.88)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Dajana
19.08.2019.

Upravo smo se vratili iz Ohrida- prevoznik "Galeb". Posle ove voznje dodje mi da vise nikada ne krocim nogom u autobus. Izrazito neljubazno I drsko "osoblje" Koji svoje frustracije iskaljuju na putnicima. Prva pauza je bila nakon devet sati puta. Kasnili smo u Beograd sat vremena jer se vozac tri puta vracao u Tetovo. Dosli smo na kruzni u Tetovu pa se tu okrenuo I nastavio put naplatne rampe pa je dosao do iste I ponovo se vratio u Tetovo jer je zaboravio putnike sa stanice. Jedina kompanija koja nema popust na studente I gdje se torbe ne naplacuju (u slucaju da torba nestane, ne mozete dokazati da je nema) . Sve u svemu moj topli savjet je da ih zaobidjete u sirokom luku. Pozdrav!

Ana
31.07.2019.

Sve pohvale za osoblje Galeba,tj.šofere na liniji Ohrid-Beograd,za polazak 30.7.2019. u 17.45h.Često putujem ali ovako profesionalna i odgovorna vožnja,sa kulturnim i ljubaznim šoferom se danas retko doživi.Atmosfera opuštena,prijatna,muzika diskretna,prefinjena,putnici zadovoljni.Mislim da se zove Goran i još jedan koji je ušao u Skoplju.Svaka Vam čast ljudi i kamo sreće da su svi takvi kao vi ! Nažalost ovakvi nam odlaze jer su tamo negde mnogo bolje plaćeni...

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.