Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Recenzije
Ocena korisnika (80)
(3.04)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Neko
08.12.2023.

Tokom vožnje na relaciji Raška Beograd vozač konstantno puši cigaru za cigarom, promaja bije kroz autobus kao da prednji deo autobusa ne postoji, grejanje je minimalno koje ničemu ne vredi zbog vetra, pri tom vozač priča na telefon ne žureći da završi razgovor. Ovo sam se sada prevario i više za džabe da dobijem doživotnu kartu ne bih seo u ovaj bus!

Dijana
30.08.2022.

Autobus kasni, klimu isključuju, tako da se putnici "mole" za kiseonik. Тotalno neprofesionalno. neljudski uslovi za putovanje ..

Emilija
29.11.2021.

Imala sam povratnu kartu Beograd-Kraljevo.U povratku svi putnici iz Kraljeva su 29 11 2021 ostali bez prevoza jer vozač uopšte nije ni stao na uobičajeno mesto u autobuskoj stanici.Posto inače nema razglasa na stanici u Kraljevu da li smo sa sobom trebali da povedemo pratnju koja će u više pravaca da traži u mraku vas autobus.Morala sam da koristim usluge drugog prevoznika,znači da ponovo platim i da stojim do Beograda!Do sada sam uvek putovala sa vama,od sada više nikad!

Petar
31.07.2020.

Prevoznik je tačan, ima dobra sedišta, higijena je ok, osoblje ne može prijatnije. Zaista zaslužuje višu ocenu!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.