Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Zeko Tours
37240 Trstenik
Kneginje Milice 27
Recenzije
Ocena korisnika (28)
(3.14)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Zoran
24.02.2022.

Javasluk. Treba zabraniti rad. Arogantan vlasnik bezobrazni i akoholisani vozači. Katastrofa.

Snezana
12.06.2019.

Dana 12.06.2019. godine u autobusu koji je po redu voznje iz Kraljeva za Vrnjacku Banju krenuo u 06,35 h, u zadnjem delu autobusa je bila grupa mladih ljudi, verovatno srednjoskolci, od kojih je nekoliko njih pusilo i pilo pivo iz flasa od 2 l. Pri tom su galamili, glasno pevali. Molim vas da preduzmete mere u okviru svojih ovlascenja ili da prosledite dalje i obavestite nadlezne institucije da bi se postovao javni red i mir u autobusima, da se sprovede odluka o zabrani pusenja u zatvorenim prostorijama, sto obuhvata i javni prevoz.Bilo bi dobro da u autobusima imate obavestenja o zabrani pusenja i obavestenja koje su kazne predvidjene za pusenje u aubotusu, kao i za remecenje javnog reda i mira. Koliko mi je poznato svaka radna organizacija ima osobu koja je zaduzena za sprovodjenje odluke o zabrani pusenja, tako da je na vama da vodite racuna o tome da se postuje red.

Ja cu se informisati i kod ostalih nadleznih sluzbi i inspekcija sta treba preduzeti da se putnicima obezbedi kvalitetan i bezbedan prevoz.

Nenad
27.12.2018.

I usled nekoliko prituzbi na pusenje u autobusu,a na vase ne reagovanje povodom istog,prinudjeni smo bili da isto snimimo,i snimak posaljemo medijima u Bg.Necu ponavljati da medju putnicima imate i decu alergicnu na duvanski dim,pa tako neposredno ugrozavate njihovo zdravlje....

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.