Polazak.rs
Интернет продаја аутобуских карата за целу Европу
Превозници

Полазак обједињује комплетно тржиште јавног превоза у друмском и железничком саобраћају пружајући увид у контакт детаље сваког превозника. Постоји и посебан систем „оцењивање превозника“ од стране корисника чиме се будућим путницима пружа верододостојна информација о квалитету услуга превозника. Наши корисници имају могућност коментарисања превозника. Рачунамо на вас у заједничком оцењивању превозника!

Рецензије
Оцена корисника (60)
(2.72)
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Оцените превозника...
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
...
27.08.2022.

Sramota! Uredno se prodaju mesecne karte a budete ostavljeni na stanici jer nema mesta pa morate dodatno da placate taksi da bi stigli kuci. Sramota!

Milovan Mačak
13.01.2021.

Dobro !

Nekilik
10.06.2020.

Od kako se zavrsilo vandredno stanje , svugde normalni autobusi , samo Za Orlovat . Botod . Tomasevac nema autoba normalno

Sasa
19.12.2019.

Dzabe sto su Novi Sad i Beograd blizu kad autobusa nema dovoljno.Zadnji autobusi za Zrenjanin odnosno za NS i BG su u oko 8 uvece i tek sutra ujutro.Autobuska stanica je sve samo ne stanica bez interneta.Veliku zgradu su zatvorili pa karte se kupuju pored perona 1 u nekom malo vecem kiosku koji su preuredili da bude salter.samo jedna radnica radi.Dobiti njih na telefon je naucna fantastika.Vozaci i kondukteri su ok mad bi bilo dobro da nabave bolje autobuse.Najgori su po tom pitanju.stalno ima popust kad se kupi povrtna karta za NS i BG Divljih taksista ima vise nego autobusa i niko im nista ne moze.

Nebojsa
19.11.2019.

Nekada ima popusta za studente, nekada nema. Veoma loši autobusi, često kasni, često nema mesta a ne pošalju drugi... sve najgore!

Petar
24.03.2019.

Najgori prevoznik, uopšte ne poštuje red vožnje!

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.