Polazak.rs
Интернет продаја аутобуских карата за целу Европу
Превозници

Полазак обједињује комплетно тржиште јавног превоза у друмском и железничком саобраћају пружајући увид у контакт детаље сваког превозника. Постоји и посебан систем „оцењивање превозника“ од стране корисника чиме се будућим путницима пружа верододостојна информација о квалитету услуга превозника. Наши корисници имају могућност коментарисања превозника. Рачунамо на вас у заједничком оцењивању превозника!

11000 Београд
Balkanska 35
Ред вожње / Карте
Међународне линије
Јавни приградски превоз: Loznica
-
-
-
-
Јавни приградски превоз: Mionica
Рецензије
Оцена корисника (114)
(3.69)
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Оцените превозника...
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
MARKO
01.09.2023.

Gospodin vozac tamnije koze, koji je vozio na relaciji Herceg Novi - Ruma 31.8.23. Jako neprofesionalan. Napravio je frku u autobusu i govorio da nam nece stati na seosku stanicu i da mu ne pada na pamet da vadi kofere sa druge strane iako koferi uopste nisu bili zatrpani. Na stanici u Sutomoru nas je odvojio sa jedne strane Loznica sa druge strane Sabac, ako smo 10 km od Sapca logicno je da cemo stati na stranu kofera gde je Sabac. Derao se pred punim autobusom.. Drugi kolega okej skroz. Kasnjenje od 45 minuta klasika..

Milan Vozač
19.08.2023.

Današnji polazak iz SOKOBANJE za NIŠ (15:10) je odlično prošao, treba malo vise zavesa nije skupo a sto se tiče KLIME(AC) RADI NIJE BAŠ KAO U HLADNJAČI ALI RADI.

Goran
10.08.2023.

Danasnj polazak iz Sokobanje u 15.30 .Katastrofa,klima neradi bus zapusten

Nikola
04.07.2023.

Ja jedino idem do Sapca Banbusom,jer znam da je najbolji!

TeoDora
28.06.2023.

Vozac autobusa ne staje na sve stanice koje stoje na sajtu da je u obavezi da stane. Ja cekam autobus na stajalistu dok me vozac samo gleda i prolazi i otvara vrata na skretju posle 70m kao da cu ja da trcim za njim!!!!

Lenka
26.05.2023.

Na more sa njima nikako!!! Staju samo na glavnim stanicama navodno, ali to ne važi za sve. U četri ujutro neće da stanu recimo u Buljaricu, nije stanica, ali kod bolnice u Bjelo polje jeste!Neverovatno bezobrazno.

Katarina
17.03.2023.

Mini bus 26L koji je najkraci put u gradu, izmedju naselja vojvode vlahovica i medaka 3, ili kasni, ili ne staje na stanici uopste! Vozaci i vozila su katastrofalni!!! Dajte nekom ko zeli da radi vas posao i zaobidjite nas.

Zoran
02.11.2021.

Jutros 2.11. Pada kiša a u E1 - potop. Seo sam na sedište koje je u stvari barica. Sad se sušim na grejalicu. Vozni park im je raspadnut, ne bi prošao ni jedan regularan tehnički pregled. Preporuka: izbegavati E1 i E6!

Dragana
02.08.2021.

30.08.2021. Iz Sokobanja-Zrenjanin polazak u 14:30h
Temperatura napolju je bila 40°C,a u autobusu 39°C bukvalno,SRAMOTA!!!
Išao je dupli autobus preko Smedereva i Pančeva,znači dužim putem,bez klime,SRAMOTA!!!

Sara
21.08.2020.

Poštovani,

Ovim putem želim da izvršim reklamaciju vezano za liniju E6 kojom se inače često prevozim. Jutros oko 9:47h u pravcu ka Novom Beogradu ( Belvil), pored toga što je vozilo u raspadnutom stanju, vaši vozači ne nose zaštitne maske, a vozač je jutros na moje zaprepašćenje zapalio i cigaretu u vozilu. Koliko sam upoznata pušenje je zabranjeno u vozilima javnog prevoza. Dodatno želim da uložim žalbu koja se desila pre izvesnog vremena, vezano za kvar vašeg vozila i izbacivanje putnika iz vozila u ulici Despota Stefana, a pritom nema povratka novca za kartu, karta je naplaćena kao da je vožnja bila do Novog Begrada, što je stvarno nečuveno.
U nadi da ćete više regulisati vaša prevozna sredstva i zaposlene na obostrano zadovoljstvo.
Srdačan pozdrav,
Sara Tadić

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.