Polazak.rs
Нови редови вожње су доступни за претрагу!
Превозници

Полазак обједињује комплетно тржиште јавног превоза у друмском и железничком саобраћају пружајући увид у контакт детаље сваког превозника. Постоји и посебан систем „оцењивање превозника“ од стране корисника чиме се будућим путницима пружа верододостојна информација о квалитету услуга превозника. Наши корисници имају могућност коментарисања превозника. Рачунамо на вас у заједничком оцењивању превозника!

Simon Voyages
Рецензије
Оцена корисника (49)
(3.51)
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Оцените превозника...
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Stefana
18.12.2019.

Na stanici u raski nisu zeleli da me prime. Katastrofa,. Student sam i meni ne odgovara drugi prevoz osim njega i cesto putujem. 18.12.2019. Nije mi jasno zasto ulaze u stanicu a ne primaju putnike.

Nilda
20.10.2019.

NAJGORI NA SVETU! WORST EVER!
Totally primitive. Two times I have had bad experience with them. I bought ticket and went to the station and instead of bus there was a 50year old pick up truck. Many people were there and everyone had ticket. They were not interested that we can't sit anywhere and that there were sold 20tickets and only place for 12 travellers.

Najprimitivniji prevoznik ikada.
Desiće vam se da kupite kartu i rezervisete mesto i kada odete na stanicu da vas dočeka poluraspali kombi sa 12sedista. A prodali su karte za 20putnika! I ne interesuje ih uopšte što vi ne možete da stanete u kombi. Kažu da ko neće ne mora...
Tuga i jad.

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.