Виџет

У жељи да информације о редовима вожње учинимо доступним свакоме, развили смо сопствене бесплатне виџетe за све заинтересоване интернет странице. Инсталирањем виџетa Polazak омогућавате корисницима Ваше странице да претражују нашу базу података и брзо и ефикасно дођу до потребних информација. Таква могућност је прави додатак Вашој интернет страници, било да сте градска или општинска управа, туристичка или нека друга организација, угоститељ, превозник или једноставно желите да на свом сајту обезбедите посетиоцима корисне информације о јавном саобраћају, Polazak виџет је прави избор за Вас. Инсталирање виџета је потпуно бесплатно, веома једноставно и обавља се у свега неколико корака:

Можете користити wидгет употребом следећег кода:

    <div class="polazak-widget" data-size="580x240" data-lng="ci"></div>
    <script async type="text/javascript" src="https://www.polazak.rs/widget/init.js"></script>

Језик wидгета можете променити ако наведете вредности "data-lng" атрибута. Листа тренутно подржаних језика је:

sr - Српски
ci - Српски (ћирилица)
hu - Мађарски
en - Енглески

Уколико желите појављивати у wидгет-у само градове и стајалишта линија од специфично транспортног предузећа можете да користите „data-company“ атрибут. Ако сте представник једног транспортног предузећа, онда ступите у контакт са нама и тражите ИД вашег предузећа, који можете да користите са овим атрибутом.

Димензије wидгета можете променити ако наведете вредности "data-size" атрибута. Листа тренутно подржаних димензија је:

250x340 320x320 180x340
580x240

Уколико имате проблема са постављањем виџета на Ваш сајт или имате додатна питања контактирајте нас путем мејла info@polazak.com

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.