Polazak.rs
Autóbusz jegyek értékesítése
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

Vélemények
Felhasználók véleménye (298)
(3.92)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Јадранка
04.04.2024.

Ред вожње заборављен пре другог светског рата. Ученици чекају аутобусе који или касне или долазе раније (крећу са станице према расположењу возача).
Возачи некултурни до крајњег нивоа. Не примају путнике уколико имају крупан новац.
Хигијена на нивоу штале.
Цена услуге као да се возимо у возилима од злата са личним стјуардима.
Све у свему свесни су свог монопола и баш их брига да побољшају услугу.

Mirka
13.10.2023.

Neprofesionalan odnos prevoznika prema deci i ljudima koji putuju u školu i na posao, i kojima je u prevozu bitan svaki minut. Naravno, nije korektno ni prema ostalima jer svi plaćamo uslugu koja nimalo nije mala, a za uzvrat se ne dobija skoro pa ništa.
Degutantno je i spominjati da autobusi kasne i po pola sata. U jednom civilizovanom društvu tako nešto ne bi trebalo da se dešava. A sve češće se čuje *ne može im niko ništa, imaju monopol*. Sramota.

Ana
14.04.2022.

Autobus pun, kontrolor sedi a putnici stoje. Divno!!!!

Dok god se bavite prevarama buducnosti za nasu decu NEMA
11.11.2021.

Kakvo stelovanje ocena i komentara. Samo kod vlasnika Dunavprevoza SNS danila je ovo moguce... Krs busevi, nema reda voznje, vozni park SMESAN, osoblje nista posebno i pogledajte samo te hvalospeve i ocene. Majko bozija...

Snezana Maric
01.02.2021.

Kao prevoznika Vas molim da resite polaske nedeljom N.SAD-VRBAS i vratite autobus sa polaskom u 13h.

Hvala.

Вера Јелић
17.01.2021.

Имате јако велика кашњења, нетачност у полацима, нељубазно особље. Потпуно игнорисање путника из Равног Села . Линије Нови Сад - Равно Село практично не постоје, без преседања, где се дешава да крену са закашњењем из Равног Села по 10 минута, па аутобус који креће из Врбаса за Нови Сад оде , не сачекавши путнике из Равног Села. Радници бицикловима иду до Змајева као за време 2. дведског рата. Важно је да држите монопол у нашој Општини Врбас, а деца која иду у другу смену и радници немају практично превоз до Новог Сада или чекају по 55 минута у Змајеву и по највећој зими. Одговорно тврдим да никад горег превозника нисмо имали на нивоу Општине Врбас, а возим се 30 година јавним превозом. Практично на сваком поласку имате контролоре, а ко контролише вас, и ваш нерад, кашњења и неполаске без најаве ? Само вам је профит у глави, никако професионалност. О НИВОУ ЗАШТИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ, РЕТКИ ПОЛАСЦИ, ПА АУТОБУСИ КРЦАТИ. Често неможемо добити повратну карту Равно Село-Нови Сад , јер купујемо карту у Змајеву, пошто возач нема ролну за карте , па плацамо 2 релације у повратку. Возачи целим путем гунђају како су им мале плате, преседне ти путовање. Разговарала сам и са диспечером и са Власником фирме до којег је практично немогуће доћи. Изузетно арогантни и незаитересовани људи који се понашају као да не раде у тој фирми. Пребацују те са телефона на телефон а нико није заитересован да реши случај. 30 км нисте способни да повежете и молим Бога да дође неки способан превозник уместо вас. Срам вас било . Врхунска нестручност и нељубазност, а о посвећености да и не говорим. Молим вас идите из наше Општине и уступите место некоме који жели да ради , и поштује професионализам, а не само профит, непоштујући ни мере заштите ни потребе путника.

Tihomir Sančanin
25.05.2020.

Zahvaljujem na obnovi linije Bačka Palanka - Neštin.

Filip
12.12.2019.

Izuzetno ljubazno i predusretljivo osoblje, busevi sasvim ok. Sve pohvale!

Kristina
12.07.2018.

Previse skupa karta Novi Sad -Indjija

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.