Polazak.rs
Autóbusz jegyek értékesítése
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

Vélemények
Felhasználók véleménye (159)
(3.62)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Paula
14.01.2021.

Veoma sam ne zadovoljna. Linija u 11:10 Beograd-Novi Sad kaze da stize u 12:45, autobus je u 12:42 upravo usao u Indjiju, sto znaci da u Novi Sad ne stize pre 13:15. U odredjenom trenutku sam upitala vozaca koji je razlog ovolikog kasnjenja, a veoma “fin” gospodin mi je rekao “ ovo nije avion, pa da preletimo.., Nisam ja madjionicar..” Ne preporucujem zaista nikome ici sa ovim prevoznikom, moje iskustvo je strasno...

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.