Jegyvásárlási útmutató

Portálunkon gyorsan és egyszerűen vásárolhat nemzetközi autóbuszjegyet, sorban állás nélkül, bankkártyával vagy postai befizetéssel. Csupán néhány klikk és menetjegye e-mailben érkezik a megadott címre.

1)     A menetrend keresőbe írja be a kiinduló és célállomást, állítsa a dátumot és időpontot az utazás tervezett napjára és idejére. Jegyvásárlás lehetséges legalább 24 órával a jelzett indulás előtt. Amennyiben szükséges használja a VIA mezőt útbaeső állomás jelölésére. Amikor minden adatot megadott nyomja meg a Keresés gombot 

 

2)      Megnyílnak a keresésnek megfelelő járatok azok indulási és erkezési idejével, távolság és társaság információval, valamint a menetjegy árával, ha az adott járatra rendszerünk biztosít foglalási lehetőséget. Amennyiben valamelyik felkínált járatra klikkelünk, megjelennek további adatok útbaeső állomásokról, távolságról és a járat számáról. A kívánt járatra a foglalást a kosár ikonra kattitva indíthatja el.

 

3)      Megnyílnak a foglalható menetjegy típusok adatai és árai. Amennyiben igényt tart menettérti jegy foglalásra, azt a baloldalon listázott dátumok alapján foglalhat. A jobb oldalon adja meg az utasok számát a jegytípusok szerint. A vonal alatt megjelenik a kiválasztott jegyekre vonatkozó összár, ami tartalmazza az ÁFÁt is. Amikor kiválasztotta a megfelelő számú menetjegyeket, kattintson a Vásárlás gombra.

Amennyiben nem regisztrált felhasználónk illetve nincs bejelentkezve, az alábbi üzenet fog megjelenni. 

Amennyiben nem szeretne regisztrálni vagy bejelentkezni, kattintson a Gyors vásárlás gombra. További útmutató regisztráláshoz és bejelnetkezéshez az alábbi linken található. Link ide hamarosan!!

 

4)      A vásárlás befejezéséhez szükséges az utas(ok) adatainak megadása. Minden csillaggal (*) jelölt mezőt ki kell tölteni. Amennyiben regisztrált felhasználónk és saját célra vásárol menetjegyet, jelölje be a saját adataim mezőt és így időt takarít meg. Megjegyzés: azt az e-mail címet adja meg ahova kívánja, hogy a menetjegye érkezzen.

 

5)      Válassza ki a fizetés módját bankkártyával illetve postai befizetéssel. Az utóbbi opció csak a szerbia Posta PTT hálózatán fizethető. jelölje be, hogy elfogadja portálunk felhasználási feltételeit illetve a közlekedési társaság szállítási feltételeit. Ellenőrizze újra a mutatott összeget és kattintson a Fizetés gombra.

 

6)      A) Amennyiben a bankkártyás fizetést választotta, átirányjtásra kerül a fizetést biztosító (eMS) portálra, ahol a bankkártya adatait megadva a vásárlás befejeződik. Megjegyzés: A fiezetést biztosító portálon mindig szerb dinárban kerül az ár kimutatásra és elszámolásra, függetlenül melyik valutanemben folytatta a foglalást a Polazak.com oldalon.

 

B)    Postai befizetés kiválasztásával elküldésre kerül a megadott e-mail címre a befizető ív kitöltött formanyomtatványa. 

5c.png

 

7)      Befizetés után megerősítést kap a foglalás elfogadásáról és megküldjük Önnek a menetjegyet a megadott e-mail címre. Nyomtassa ki elektronikus menetjegyét és készüljön az utazásra!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.