Autóbusz Amszterdamba - Ragadd meg a lehetőséget, utazz Hollandiába Belgrádból

Ismersz valakit, aki Amszterdamból csalódottan tért vissza? Nem? Mindjárt gondoltuk! Ebben a városban egész biztosan bárki megtalálja a kedvére való szórakozást! Minden kalandvágyó világutazónak legalább egyszer látnia kell, a felejthetetlen időtöltés garantált! Ideális úti cél családi kiruccanásokhoz is, a város rengeteg kulturális programmal kecsegtet, híres múzeumaiban is temérdek a látnivaló. Amennyiben Amszterdam szerepel a te bakancslistádon is, itt a remek alkalom! Az évnek ebben a szakaszában a legszebb, a jegyedet a tavaszi amszterdami utazáshoz pedig megvásárolhatod online:

                                                                                                                           Belgrád – Amszterdam

Belgrád-Amszterdam autóbusz                         

                                                                                                                                     Fotó: olja.olivia

      BELGRÁDBÓL ÉS ÚJVIDÉKRŐL AMSZTERDAMBA, SZERDÁN ÉS SZOMBATON

A Lasta közlekedési társaság autóbuszjegyei Belgrádból és Újvidékről Amszterdamba, Rotterdamon és Hágán keresztül, mindig megtalálhatók az utazástervezőnkben! Hetente kétszer indul rendszeres buszjárat Belgrádból, szerdán és szombaton, délelőtt 10:30-kor. Az út Hollandiába Belgiumon keresztül vezet, tehát ha Liegebe, Brüsszelbe vagy Antwerpenbe szeretnél eljutni, odáig is válthatsz jegyet.

 

HAJÓKÁZÁS AZ AMSTEL CSATORNÁIN, KERÉKPÁROZÁS ÉS MŰVÉSZET

A sok híd és csatorna miatt, ezt a várost észak Velencéjének is szokták nevezni, a 17. században kialakított csatorna egy része pedig 2010. óta az UNESCO védelme alatt áll. A várost megismerheted az Amstel vizein hajókázva, de azt sem bánod meg, ha hosszabb sétákra adod a fejed, látnivaló van bőven, de akár a rendkívül népszerű kerékpárok egyikére is felpattanhatsz – a választás a tiéd! A számos múzeum közül különösen a figyelmedbe ajánljuk a Rijskmuseumot, a Van Gogh Múzeumot, és Ana Frank házat, ahol a II. világháború alatt megírta híres naplóját. Azt azonban tartsd szem előtt, hogy ezek előtt az intézmények előtt hosszú sorok kígyóznak az év minden időszakában. Különösen igaz ez a hétvégékre, ezért a legjobb, ha a belépődet online foglalod le.

 

                                  Autobus-Beograd-Amsterdam

 

                                                                                                                                   Fotó:meandwanderlust

AMSZTERDAM ÍZVILÁGA: KAKAÓ, SAJT ÉS A HOLLAND WAFFLE

Hollandia ezen része lenyűgözi a legnagyobb ínyenceket is! Amennyiben igazi sajtkedvelőnek tartod magad, minden bizonnyal nagy örömöd fogod lelni az elbűvölő üzletekben, melyek Amszterdam szerte óriási választékban kínálják ezt az ízletes tejterméket.     

A legismertebb az “Old Amsterdam”, de nyugodtan kóstolgasd a többit is, lehet neked épp egy másik lesz a kedvenced! A “coffeeshop”-ok is nagy túristacsalogatók, mert itt kipróbálhatják azt is, ami hazájukban “tiltott gyümölcs”. Ha kicsit kijjebb merészkedsz a városból, a Zaanse Schans nevű falvacskában, 20 kilométerre Amszterdamtól, mindenképp szürcsölj el egy hagyományos módon készült forró kakaót! Az igazán édesszájúaknak azonban nem kell ennyivel beérniük, ha a finom kalácsok szerelmese vagy, a friss holland waffle illatának semmiképp sem tudsz majd ellenállni.

 

Amszterdam-Belgréd-Lasta

 

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, és úgy döntöttél a következő utad a holland fővárosba vezet, tekintsd meg az autóbuszjegyek árát Amszterdamba online, és foglald le a helyed az interneten keresztül. A sorban várakozás helyett, a jegyvásárlást elintézheted a honlapunkon, mi pedig jó utat kívánunk neked!

                                                                                                                             Polazak

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.