Irány a tenger! Polazak, Lasta, rajt!

Kedves felhasználók, a Polazak és a Lasta promóciós árakkal készült önöknek Montenegróra és Horvátországra! Ha készen állnak a strandolásra, foglalják le jegyüket most a Polazakon! A promóció 2018.06.30.-ig tart, és a 2018.06.30. és a 2018.09.30. közti járatokra vonatkozik! 

A jó hír az, hogy most válthatnak jegyeket a vajdasági, obranovaci, szendrői és niši járatokra.

Autóbuszjegyek Montenegróba:

Nagybecskerek-Budva:  a jegyár egy irányban - 2800 RSD, a retúrjegy ára - 4550 RSD

Belgrád-Herceg Novi:  a jegyár egy irányban - 2500 RSD, a retúrjegy ára - 4000 RSD

Belgrád-Budva:  a jegyár egy irányban - 2200 RSD, a retúrjegy ára - 3650 RSD

Belgrád-Sutomore:  a jegyár egy irányban - 2800 RSD, a retúrjegy ára - 4550 RSD 

Belgrád-Ulcinj:  a jegyár egy irányban - 3000 RSD, a retúrjegy ára - 5000 RSD

Nis-Herceg Novi:  a jegyár egy irányban - 2750 RSD, a retúrjegy ára - 4500 RSD

Autóbuszjegyek Horvátországba:

Belgrád-Pula:  a jegyár egy irányban - 6000 RSD, a retúrjegy promóciós ára - 9500 RSD  

Kiemeljük még a következő úti célokat:

Zombor-Split

Újvidék-Rijeka

Újvidék-Zadar

Belgrád-Split

Belgárd-Rijeka

Nyaralásukat Montenegróban kezdjék egy kotori körúttal. Az várfalakkal és természettel körülvett óváros az egyik legelbűvölőbb hely, ahova ellátogathatnak. Ha kedvelik az építészetet, az óváros szűk utcáin megtett séta során változatos stílusú épületek látványa tárul a szemük elé, rómaitól és góttól kezdve, a reneszánszig és barokkig. Kotor óvárosa az egyik legjobban megőrzött egész Európában.

kotor crna gora

Érdemes kilátogatni a Kotori-öbölhöz - az Adriai-tenger egyik leghosszabb és legmélyebb öbléhez. Az öblöt gyakran Európa legdélebbi fjordjának is nevezik. Megtekintésének egyik legszebb módja egy hajóút. A Kotori-öböl az a hely, ahol feledésbe merülnek a különbségek, a hegyek és a tenger, kelet és nyugat, kultúrák, stílusok és korszakok egybeolvadnak.

 

Herceg Novi egy másik olyan úti cél, ami rendelkezik azokkal az igen népszerű helyekkel, ám kevésbé ismert, rejtett érdekeségekkel is. Herceg Novi ideális hely a hosszú tengerpart menti sétákhoz. A Pet Danica sétány 6 kilométer hosszú, és áthalad egész Herceg Novi-n, összekötve Igalót és Meljinét. Az itt megtett séta során, a tengeren kívül, láthatják a város egyes főbb nevezetességeit is. A legnépszerűbbek mindenképp a Forte Mare vár, közvetlenül a parton, a 16. századi Véres Torony (Kanli Kula), a Citadella és a Mamula-sziget. Az óvárosban megtalálható még a Szent Mihály Arkangyal templom, a főtéren, és a Sat Kula (Óratorony), amely Zemun, a testvérváros ajándéka. A kihagyhatatlan látványosságok mellett, Herceg Novi egyéb olyan helyeket is rejt, melyek nem esnek útba a kellemes városi séta során. 

herceg novi crna gora

Amennyiben Ulcinjt választják úti célul ezen a nyáron, mindenképp látogassanak el a Bojana-szigetre, amely a „jó szélnek” köszönhetően az Adria szörf fővárosa. Azonban ne hagyják ki az Ulcinj legszebb strandjain való napozást sem.

 

Sutomore és Budva mindig népszerű nyaralási célállomások Montenegróban. A strandokon kívül Sutomoreban megtalálható néhány fontos történelmi építmény, mint például a Haj-Nehaj vár, a Ratac kolostor, a Szent Demeter templom. Budva az éjszakai életéről, és a Sea Dance fesztiválról, az Exit afterparty-járól ismert. Idén a Sea Dance fesztivál 08.30-án kerül megrendezésre.  

Kihagyhatatlan turista attrakciók Horvátországban:

Diocletianus palotája Splitben. Split ideális hely a bulizásra is, és a hajókázásra is. Amikor kipihentétek magatokat az esti szórakozás után, választjatok magatoknak egyet a sok spliti kirándulás közül, és ugorjatok el a történelméről híres, fesztiválokban és múzeumokban gazdag Dubrovnikba. Látogassatok el a Krka Nemzeti Parkba, vagy Klis várához, ahol a Trónok harca sorozat egyes jeleneteit forgatták.

split hrvatska

Zadar talán nem annyira népszerű, mint Split, de megvannak a maga látványosságai. Hallgassák meg a tengeri orgonát, a hullámok zenéjét, a dizájn és a természet ötvözetét, vagy látogassanak el valamelyik múzeumba, az Ókori Üvegmúzeumba, esetleg az Arany és Ezüst Múzeumba, vagy az Illuzoiók Múzeumába. 

 

Pula is a listánkon szereplő egyik úti cél. Ha úgy döntötök, hogy épp oda szeretnétek ellátogatni, ne felejtsétek el megkeresni az egyik legjobban megóvott római amifiteátrum arénáját és kolosszeumát. Ha kedvelitek a művészeteket, tekintsék meg az istrai Kortárs Művészetek Múzeumában kiállított alkotásokat, de az útközben látható street art alkotásokra is felhívjuk a figyelmetek. Pulából elmehettek egy kirándulásra Rovinjba, ami csupán kevesebb, mint egy óra távolságra található. A rovinji szigetcsoport 14 szigetből áll, és igazán könnyen körbe tudjátok őket járni hajóval.

koloseum Pula hrvatska

Amennyiben szeretik az extravagáns építészetet és a csodálatos sétányokat, Rijeka pont önöknek való. A város történelmi és kulturális hagyatéka le fogja nyűgözni önöket, melyet kétség kívül meg fognak tapasztalni a helyi lakosság történetein és legendáin keresztül.

 

Amennyiben szükségük van szállásra a nyaralás során, válogassonak a booking.com ajánlatai közt.

 

Rendkívül fontos számunkra, hogy emlékeztessük önöket, hogy a jegyek ára és kategóriája a Polazakon megegyeznek a közlekedési társaságéval. Mindent meg lehet rendelni: jegyeket egy irányba, retúr jegyeket, jegyeket gyermekek, vagy felnőttek számára.

  

                                                                                                                                    

                                                                                                               

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.