Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Recenzije
Ocena korisnika (87)
(3.65)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Goxy
18.02.2023.

Neprijatno sam iznenadjen. Karta je 200 dinara skuplja od konkurencije (G.Milanovac - Beograd) a numeracija sedista i sedenja ne vaze. Svako sedne gde hoce i ako putujete u paru, naravno da to nije moguce iako ste takve karte kupili.
Takodje, bus je kasnio 15 minuta.

Jana
04.12.2022.

Užas, vozač me izbacio iz autobusa odma na stanici u Novom Sadu jer nisam imala odstampanu kartu, a kupila sam je u ponoc, a kretalo se u 5 ujutru, nisam imala gde da je stampam, najveci problem je sto je vozac bio uzasno neprijatan i nije imao ni malo obzira jer sam student.. Pare ne znam ko ce da mi vrati, ovo mi je prvi put da sam sela u taj autobus i poslednji!!!! Uzas, na svim sajtovima cu ih najlosije oceniti! Ko sve radi kao vozac autobusa ovo je strasno!

seka
15.06.2022.

Putovala sam BGD-Budva odgovarala mi dnevna vožnja.Tražili smo i dobili u Kraljevu pauzu za toalet.Inače je bilo predviđeno u Ušću to je više od četiri sata.Sledeća pauza je bila u Mojkovcu.
Povratak Budva-BGD je bio katastrofa.Kada sam videla da neće u Mojkovcu posle tri sata da pravi pauzu znala sam da nema do Ušća izašla sam u toalet.Vozač mi je pretio da će da ode i rekao da će pauza biti za dva ipo sata.Bila sam vrlo brza još neki su hteli ali ih je on sprečio.Sledeća pauza je bila posle ŠEST IPO SATI od Budve u Ušću.U životu mo niko nije branio da idem u toalet.Mislim da je iživljavanje i da nekome može da pukne bešika i da umre.Mislim da treba na tri sata praviti pauzu.Inače je u povratku vozač bio vrlo drzak i nevaspitan.

Tanja
28.02.2022.

Uzasan prevoznik...Nisu me primili u autobus u Raskoj sa kupljenom kartom 5 dana unapred. Dosao je pun autobus sa desetak putnika koji su stajali i nikoga nije primio. Kaze ima veceras iz Novog Pazara za Podgoricu pa mozete tako.---Necuveno...

Milan, Leskovac
26.08.2021.

Putovao sam od Leskovca do Sutomora planiranih 13 sati (tačni su), ali u jako tesnom rasporedu sedišta (Nema prostora da se nasloniš ni malo, što je za ovako dug put ocena 1).
Neljubaznost osoblja su već svi primetili, npr, nakon pada mraka, vozača 6 puta (slovima: šest puta) putnici moraju da zamole da ugasi svetla...)

Brane
07.12.2020.

Jedan od najgorih prevoznika, menjaju autobus u toku prevoza, vozači loši i neljubazni, autobus si neispravni

Marija
18.09.2020.

Sto se tice vozaca covek je vozio 15 sati, ali sto se tice broja putnika, prepakivanja u toku puta, kasnjenja vise od 2sata...ne bi to trebalo tako..ali cute i voze kako gazda kaze...ne bih opet putovala s njima

Bata
14.09.2019.

Pazite ako kupujete karte preko interneta, zbog netacnog vremena polaska upisanog na karti pobegao mi je autobus. Kontaktirao sam gazdu (069 4600 600) koji kaze da nije bitno sta pise na karti

Sasa
06.11.2018.

Teško smeće od prevoznika

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.