Autobuski i Železnički Red Vožnje Na Vašem Sajtu Besplatno

Ukoliko imate svoj website i bavite se temama vezanim za putovanja, možda bi vam dobro došao "Polazak" pretraživač reda vožnje na vašoj stranici. Kako bismo informacije o autobuskom i železničkom redu vožnje stavili na raspolaganje svima, napravili smo Polazak widget-e, koji se mogu besplatno i jednostavno instalirati na vaš website.

red voznje

Kome je namenjen Polazak widget

Widget reda vožnje Polazak je zgodan za sve stranice koje se bave turizmom, ugostiteljstvom, prevozom i svim temama srodnim putovanjima. Ukoliko su posetioci vašeg sajta ljudi kojima bi informacije o javnom prevozu Srbije bile od koristi, onda će i naš widget biti od koristi vašoj stranici.

Gde je Polazak widget već instaliran

Pojedini sajtovi su već prepoznali dobrobiti našeg widgeta i preuzeli ga na svoje stranice. Jedan od primera je holandska turistička agencija "Time To Travel", kojoj smo prilagodili naš red vožnje za potrebe Sabora u Guči, a izgled widgeta možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu. Neki od ostalih primera su lokalni portal Sremske Mitrovice Mitrovica.info, radio stanica Bum Sport Music, lokalna samouprava Senta i Turistička organizacija Vranje.

Jedan pretraživač, četiri dimenzije

Polazak widget možete prilagoditi izgledu vaše stranice. Izradili smo ga u četiri dimenzije i može se uklopiti horizontalno ili vertikalno sa ostalim sadržajem vašeg sajta. Proverite u kojim veličinama je dostupan widget i kako ga jednostavno možete preuzeti.

Izgled widgeta sa uputstvom za preuzimanje možete pogledati ovde 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.