Fudeks ponovo vozi do Milana - četvrtkom i nedeljom!

Nakon kraće pauze, Fudeks je ponovo aktivirao polaske za Milano! Putnici su već navikli da prema redu vožnje Fudeks stiže do nekoliko italijanskih gradova: Trsta, Venecije, Bolonje i Firence. Osim ovih ustaljenih polazaka, od juna meseca je uveden i redovan polazak za Milano iz Požarevca. Ovi polasci su nedavno bili obustavljeni, međutim, najnovije vesti iz Fudeksa kažu da njihovi autobusi ponovo polaze za Milano!

milano red voznje

Požarevac – Beograd – Milano

Svakog četvrtka i nedelje, autobus prevoznika Fudeks polazi za Italiju iz Požarevca u 17:30h, a iz Beograda u 19:30 h. Dolazak u Trst je predviđen narednog dana u 5:00 h, u Veneciju u 6:00 h, a u Vićencu u 7:00 h. Putovanje do Milana traje 17 sati i do konačne destinacije, stanice Lampugnano u Milanu, se stiže u 10:30 h ujutru.

 

Milano – Beograd – Požarevac

Autobus iz Milana (sa iste stanice Lampugnano) polazi za Srbiju ponedeljkom i petkom u 13:50 h. Povratak iz Italije za Srbiju teče brže, tako da se u Beograd stiže narednog dana u 4:00 h, a u požarevac nakon nešto više od 15 sati putovanja, u 5:00 h ujutru.

 

Niža cena autobuske karte za Milano

Cena autobuske karte iz Požarevca i Beograda za Milano sada iznosi 6.000 dinara, umesto prethodnih 6.250 dinara. Ista je cena i za povratak u jednom smeru, Milano – Beograd – Požarevac, a povratna karta na ovoj liniji iznosi 12.000 dinara.

Autobuske karte prevoznika Fudeks možete pronaći na svim prodajnim mestima ove kompanije, pa samim tim i u online prodaji na našem sajtu. Na raspolaganju smo vam za bilo kakve nedoumice!

Srećan put!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.