Kragujevac - Bar autobusom Jadran Line-a svakog dana

Mesec jun je na izmaku i sa sutrašnjim polako danom ostavljamo prvu polovinu godine iza nas (već?!). Sa prvim danima meseca jula ulazimo u sam "špic" letnje sezone i redovi vožnje se pune pojačanim sezonskim polascima ka primorju. Odlična vest za sve Kragujevčane je da su ponovo aktuelni sezonski polasci za Jadran Line-a iz Kragujevca za Bar.

ada bojana

Kragujevac - Bar red vožnje

Prema aktuelnom redu vožnje na liniji Kragujevac - Bar saobraća dva autobusa i jedan voz svakoga dana. Autobus Jadran Line-a polazi iz sa Glavne autobuske stanice iz Kragujevca svakog drugog dana u 19 h. Usputne stanice u Srbiji na kojima prima putnike su Mrčajevci, Čačak, Požega, Nova Varoš i Prijepolje. Na primorju staje u Budvi, Petrovcu, Sutomoru i u 7:30 h ujutru stiže na konačno odredište, u Bar.

Bar - Kragujevac 

Povratak iz Crne Gore za Kragujevac je takođe obezbeđen svaki drugi dan. Autobus iz Bara polazi u 19 h i osim na primorskim stanicama, putnike prima i u Podgorici, Kolašinu, Mojkovcu i Bijelom Polju. Dolazak na autobusku stanicu u Kragujevac je predviđen narednog dana u 6:55 h.

Cena autobuske karte Kragujevac - Bar

Autobuska karta od Kragujevca do Bara košta 2.830 din, karta sa popustom za penzionere košta 2.547 din, za studente 2.264 din, a deca od 4 do 10 godina plaćaju kartu u jednom smeru 1.415 din. Povratna autobuska karta Kragujevac – Bar – Kragujevac za odrasle iznosi 4.060 din, povlašćena karta za penzionere iznosi 3.654 din, za studente 3.248 din, a karta za decu od 4 do 10 godina karta košta 2.030 din.

Ako planirate da se ukrcate u autobus Jadran Line-a za crnogorsko primorje, autobuske karte možete kupiti na svim prodajnim mestima ovog prevoznika. Polazak tim već tradicionalno ima dobru saradnju sa Jadran Line-om, tako da su karte na liniji Kragujevac-Bar dostupne i u našoj onlajn prodaji! Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.