Noćni voz Beograd-Bar preko Lapova kreće!

Noćni voz Beograd-Bar preko Lapova kreće!

10.06.2017.

Kao i prethodne godine, preduzeće SrbijaVoz je zbog letnje sezone i pojačanog saobraćaja najavilo uvođenje noćnog voza za Crnogorsko primorje. Sa početkom od 16.juna, voz će svakodnevno saobraćati zaobilaznim putem preko Lapova i Kraljeva, umesto redovne trase preko Lajkovca, Valjeva i Požege. Putovanje zaobilaznom trasom trajaće oko 3,5 sata duže nego redovnom, a u sastavu voza će se nalaziti kupei sa mestima za sedenje, kušet kola i kola za prevoz praćenih automobila.

Smer Bar – Beograd od 16.juna

Noćni voz će svakodnevno polaziti iz Bara za Beoograd, sa početkom od 16.juna u 16:50h. Putovanje do Beograda traje 15h 30 min, a predviđene železničke stanice na ovoj trasi u Crnoj Gori su Bar, Sutomore, Podgorica, Kolašin, Mojkovac i Bijelo Polje. Dolazak na Glavnu Železničku stanicu u Beogradu je predviđen u 8:00h ujutru narednog dana.

Smer Beograd – Bar od 17.juna

Prvi noćni voz za Bar će iz sa Glavne železničke stanice Beograd krenuti 17.juna u 20:17h. Osim početne Glavne železničke stanice, u Srbiji su predviđene i stanice Rakovica – Beograd, Velika Plana, Lapovo, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Užice, Priboj, Prijepolje i Prijepolje teretna, a putovanje će trajati 15 h i 20 minuta.

Cene voznih karata na relaciji Beograd-Bar

Cena karte bez rezervacije sedišta u jednom smeru u 2.razredu je 21 ЕUR, a u 1. razredu 31,8 ЕUR.
Povratna karta u 2.razredu košta 42 ЕUR, a u 1.razredu 61,6 ЕUR. Rezervacija sedišta u jednom smeru iznosi 3 ЕUR.
Cena ležaja u kupeu (sa 4 ili 6 ležaja) je 6 ЕUR u jednom smeru, a cene posteljne karte (nešto luksuznija varijanta) su: Turist 15 ЕUR, Dubl 20 ЕUR i Single 45 ЕUR.
Cena prevoza praćenog automobila je u jednom smeru 30 ЕUR, a u oba smera 60 ЕUR.

 

Želimo vam srećan put i udobnu noćnu vožnju!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.