Polasci za Makedoniju svakog dana

Autobusom do Makedonije možete vrlo lako, polasci su veoma česti, pa nije neuobičajen slučaj da deset autobusa polazi za Skoplje u jednom danu. Osim toga, postoji i redodna železnička linija sa svakodnevnim polascima do glavnog grada Makedonije.

skoplje red voznje

Beograd – Skoplje autobusom

Autobusi za Skoplje u nekim slučajevima polaze na samo pola sata vremenskog razmaka. Relacija Beograd – Skoplje je veoma frekventna, te prevoznik Fudeks, sa kojim mi imamo dugu saradnju, ima svakodnevne polaske za ovu destinaciju. Fudeks sa BAS-a polazi u 15:30h, a na autobusku stanicu Skoplje stiže u 21:45h, posle nešto malo više od 6 sati putovanja.

Skoplje – Beograd povratak

Povratak autobusom Skoplje Beograd takođe nudi širok izbor prevoznika, jer na ovoj relaciji saobraćaju Niš Ekspres, Transprodukt, Galeb Ohrid, Vakčare Dooel, BS Tours i Fudeks. Fudeks iz Skoplja polazi svake večeri u ponoć, a dolazak u Beograd je u 6:20, na BAS.

Autobuska karta za Skoplje cena

Cena autobuske karte za Skoplje iz Beograda iznosi 2.640 dinara u jednom smeru, a povratna karta za odrasle na ovoj relaciji košta 4.200 dinara. Deca do 12 godina imaju pravo na popust, pa tako dečija karta u jednom smeru iznosi 1.320 dinara, a u oba smera 2.040 dinara.

Sve Fudeksove karte možete pronaći u našoj online prodaji. Srećan put!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.