Prigradski red vožnje za Novi Sad

Polazak tim se svakodnevno trudi da upotpuni svoju bazu redova vožnje koji će olakšati planiranje putovanja našim korisnicima. I tako od danas, na našem sajtu su vam dostupni prigradski redovi vožnje za Novi Sad. Ako volite planinarenje, iskoristite lepo vreme i upoznajte najlepše staze Fruške Gore. Lako se organizujte i pronađite sve neophodne informacije za autobuski prevoz do Novog Sada i okoline uz polazak.rs.

Ova dopuna nas dovodi još bliže cilju, da izmapiramo celu Srbiju. Sledeći gradovi su Niš, Kragujevac, Pančevo, Smederevo, Bela Crkva.

Prigradski red voznje Novi Sad

Foto:najlepse_slike_ns

Planinarenje na Fruškoj gori

Planinarenje na Fruškoj gori je veoma popularno. Na raspolaganju ima preko 400 km markiranih planinarskih staza i mnogo više šumarskih puteva, staza i stazica koje koriste ljudi ali i životinje. Pešačenje Vam osim rekreacije i fizičkog zadovoljstva pruža i uživanja u prirodnim lepotama i retkostima kao i brojnim kulturno-istorijskim znamenitostima.

Planinarske staze na Fruškoj gori vode kroz prelepe listopadne šume i preko livada. Neke od staza nude pešačenje bez mnogo napora, sa blagim usponima, dok druge zahtevaju više napora zbog njihove dužine i uspona. 

Od prvog daška proleća, pa do odmakle jeseni, Fruška Gora je veoma posećena od strane mnogih izletnika I turista. Da bi se obezbedio prijatan boravak na ovoj planini, Nacionalni park se brine o uređivanju izletišta.

Od izletišta koja se uređuju značajnija su: Čotranovačka šuma, Stražilovo, Partizanski put, Iriški venac, Hopovo, Glavica, itd. Boravak na izletničkim mestima je besplatan. Naplaćuje se jedino parking I loženje vatre na pojedinim prostorima određenim za tu namenu. Sva izletišta su posećena tokom cele godine, a najbrojniji posetioci Fruške Gore su deca iz cele Srbije.

Fruska-Gora-planinarenje

Foto:NP Fruška Gora

Da podsetimo: ŠTA je lokalni ili opštinski prevoz?

Linije lokalnog prevoza saobraćaju na teritoriji određene opštine i obično prate životni ritam lokalnog stanovništva. Prevoz se često organizuje u vreme pijačnih dana, u skladu sa školskim smenama i naročito povezujući najudaljenija sela sa centrom opštine. Za ove udaljene krajeve, lokalni prevoz je izuzetno značajan, jer nije retka pojava da se određena linija održava samo jednom ili dva puta nedeljno, a za lokalce često predstavlja i jedinu opciju za odlazak do pošte, ambulante, apoteke...Tu nije kraj, naša akcija se nastavlja!

Testirajte nas, potražite vaše mesto u našem redu vožnje i možda vas iznenadimo!

Istražujte Polazak!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.