Tri razloga za posetu Banji Rusanda

Da je Srbija bogata predivnim predelima, jezerima i planinama nije tajna, ali pored njih, odmor za dušu i telo možete pronaći i u banjama. Uređene tako da pruže maksimalnu udobnost svakom gostu, bogat sadržaj i potpuno uživanje tokom boravka, banje postaju prave male oaze mira za odmor od svakodnevnih obaveza. 
Foto sa sajta www.banjeusrbiji.com
Jedan od dragulja Banata jeste banja Rusanda. Tokom druge polovine XIX veka, nastalo je lečilište koje je bilo poznato po lekovitom blatu, koje je svoja isceljujuća dejstva sačuvalo do danas.

Šta Vas očekuje u banji Rusandi?

Umirujuće prirodno okruženje

Uživajte u cvrkutu ptica, svežini vazduha i prelepom zelenilu. Prošetajte parkom i prepustite se odmoru koji okrepljuje i Vaše telo puni novom, pokretačkom energijom. Za maksimalan užitak, SPA & WELLNESS tretmani učiniće da se osećate opušteno i regenerisano.

Medicinski tretmani

Ukoliko banju Rusandu posećujete po preporuci lekara, znajte da Vas tamo možete biti korisnik medicinske i neuropsihološke rehabilitacije, fizioterapije, kao i tretmana lekovitom peloidom. Bezbrižno se prepustite stručnosti medicinskog osoblja koje će Vašem telu podariti vrhunske regenerišuće tretmane.

Gastronomski užici Banata

Otkrijte najlepše ukuse ovog podneblja! Prepustite se hrani i piću koja će Vaš odmor u banji Rusandi začiniti na pravi način. Verujemo da će Vas ukusi nekih specijaliteta mamiti na bar još jednu posetu!
 
Ako se odlučite da predahnete u banji Rusandi, znajte da na izboru imate dosta smeštajnih kapaciteta opremljenih da zadovolje sve potrebe komfornog boravka. Možete posetiti Guest House Breza ili Guest House Ceca. koji se nalaze u neposrednoj blizini banje Rusanda.
Za prevoz do banje Rusanda možete odabrati autobusku liniju Beograd-Melenci i kartu kupiti online putem LINKA , a za sva pitanja ili eventualnu pomoć pri kupovini autobuske karte možete pozvati broj telefona 063/471-119

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.