U novoj 2015. vam predstavljamo... (II DEO)

 

UVOD

Dragi prijatelji, za svima nama je još jedna turbulentna godina. I saobraćajni sektor kao i svaki drugi bio je suočen sa brojnim izazovima, pa i mi sa njim.

Poslednjih 12 meseci posvetili smo napornom radu kako bismo se približili krajnjem cilju koji smo zacrtali kada smo započeli našu priču pre dve godine – unaprediti javni prevoz Srbije i uvesti ga u fazu 21. veka gde pripada. Kada se na kraju osvrnemo iza sebe, s pravom možemo biti ponosni na učinjeno, i sve to zahvaljujući svima vama, koji prepoznajete i cenite naš rad.

Za početak vam predstavljamo rezultate našeg celogodišnjeg rada koje ćete moći da koristite na sajtu i u aplikaciji od prvog dana nove godine. A uskoro ćemo vas upoznati i sa brojnim zanimljivim novostima i mogućnostima za jednostavnije planiranje i pripremanje putovanja u domaćem i međunarodnom saobraćaju koje vas očekuju na sajtu Polazak.com u toku 2015. Ostanite sa nama i u novoj godini, uveravamo vas, isplatiće se! ;)

 

Nova aplikacija na staroj adresi      

Početkom oktobra smo predstavili potpuno novu aplikaciju za pretragu redova vožnje, koja radi po uzoru na matični sajt. Pre svega, izmenili smo vizuelne karakteristike nove aplikacije, vođeni kriterijumima primenjenim na sajtu. Ideja je bila zadržati već proveren recept funkcionalnosti, ali u novom pakovanju.

Međutim, otišli smo i korak dalje, tako da su vam u novoj Red Vožnje aplikaciji uz već poznate opcije poput redova vožnje autobusa i železnice, pregled prevoznika i virtuelnih perona autobuskih stanica dostupne i nove poput Istorije pretrage i Omiljenih pretraga, kako bismo vam pretragu učinili što lakšom i bržom.

Sistem za vas bira najpogodnije rešenje za dolazak na željeno odredište, bilo da do njega postoji direktna linija ili je potrebno naći presedanje.

Aplikacija je trenutno dostupna korisnicima Androd operativnog sistema, a uskoro će biti dostupna i na ostalim uređajima.

Redovi vožnje su sada na dohvat ruke! Ukoliko želite da i vi sebi obezbedite pregled svih registrovanih redova vožnje na efikasan i jednostavan način, posetite Play Store još danas, ili skenirajte sledeći QR kod:

 

Polazak.com i Vi

Naši korisnici su za nas uvek bili najveće bogatstvo. Iz tog razloga, naš tim će Vam uvek biti na raspolaganju ukoliko uočite neki problem koji biste želeli da bude ispravljen, ili ukoliko imate pohvalu, komentar ili ideju za unapređenje ili kritiku našeg rada. Pišite nam, naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku!

KONTAKT FORMA

 

Srećnu i uspešnu Novu 2015. godinu sa puno zanimljivih putovanja i avantura, želi vam vaš Polazak Tim!

 

                                Pridružite nam se         

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.