Polazak.rs
Интернет продаја аутобуских карата за целу Европу
Превозници

Полазак обједињује комплетно тржиште јавног превоза у друмском и железничком саобраћају пружајући увид у контакт детаље сваког превозника. Постоји и посебан систем „оцењивање превозника“ од стране корисника чиме се будућим путницима пружа верододостојна информација о квалитету услуга превозника. Наши корисници имају могућност коментарисања превозника. Рачунамо на вас у заједничком оцењивању превозника!

Рецензије
Оцена корисника (67)
(4.13)
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Оцените превозника...
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Viki
18.02.2024.

Zelela bih da uputim pozdrav agenciji i ukazem na opstu drzkost i totalnu neljubaznost konduktera na relaciji Novi Sad - Zlatibor za dane drzavnosti. Bezobrazan, vredja i ne zeli da za naplatu prtljaga uzme novac krupniji od same cene te usluge tvrdeci za sitnih para nema sto je naravno laz!! Nula ljubaznosti i bahatost ne prilice usluznoj delatnosti kao sto je ova!

Boris
20.08.2023.

Najgori prevoznik!

Milan
27.07.2023.

Jedni od najboljih prevoznika u Srbiji.Npr. Novi Sad-Zlatibor, vožači su uvek veseli i ljubazni.Pokojni Zelja je uvek uveseljavao putnike.
Autobusi su odlični i higijena je pristojna, i po ceni su najjeftiniji
Na vreme i kreće i stiže
Pozdrav

stojanka
14.01.2020.

Želela bih da uputim žalbu na ponašanje konduktera koji je obavljao neprofesionalno posao dana 12 01 na relaciji Zlatibor N.Sad.u13i 45 polazak.Drzak, sa putnicima je imao želju da se bije.vređao svako pitanje je bilo drzak odgovor.Mislim da takvi ljudi ne treba da rade u vašoj firmi jer vi zaslužujete sve pohvale,često putujemo.Ali ovaj čovek nije za vaš tim.Pozdrav sa Zlatibora.

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.