Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Recenzije
Ocena korisnika (67)
(4.13)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Viki
18.02.2024.

Zelela bih da uputim pozdrav agenciji i ukazem na opstu drzkost i totalnu neljubaznost konduktera na relaciji Novi Sad - Zlatibor za dane drzavnosti. Bezobrazan, vredja i ne zeli da za naplatu prtljaga uzme novac krupniji od same cene te usluge tvrdeci za sitnih para nema sto je naravno laz!! Nula ljubaznosti i bahatost ne prilice usluznoj delatnosti kao sto je ova!

Boris
20.08.2023.

Najgori prevoznik!

Milan
27.07.2023.

Jedni od najboljih prevoznika u Srbiji.Npr. Novi Sad-Zlatibor, vožači su uvek veseli i ljubazni.Pokojni Zelja je uvek uveseljavao putnike.
Autobusi su odlični i higijena je pristojna, i po ceni su najjeftiniji
Na vreme i kreće i stiže
Pozdrav

stojanka
14.01.2020.

Želela bih da uputim žalbu na ponašanje konduktera koji je obavljao neprofesionalno posao dana 12 01 na relaciji Zlatibor N.Sad.u13i 45 polazak.Drzak, sa putnicima je imao želju da se bije.vređao svako pitanje je bilo drzak odgovor.Mislim da takvi ljudi ne treba da rade u vašoj firmi jer vi zaslužujete sve pohvale,često putujemo.Ali ovaj čovek nije za vaš tim.Pozdrav sa Zlatibora.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.