Polazak.rs
Autóbusz jegyek értékesítése
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

Feniks G&Z
Vélemények
Felhasználók véleménye (60)
(4.22)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
stojanka
14.01.2020.

Želela bih da uputim žalbu na ponašanje konduktera koji je obavljao neprofesionalno posao dana 12 01 na relaciji Zlatibor N.Sad.u13i 45 polazak.Drzak, sa putnicima je imao želju da se bije.vređao svako pitanje je bilo drzak odgovor.Mislim da takvi ljudi ne treba da rade u vašoj firmi jer vi zaslužujete sve pohvale,često putujemo.Ali ovaj čovek nije za vaš tim.Pozdrav sa Zlatibora.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.