Polazak.rs
Интернет продаја аутобуских карата за целу Европу
Превозници

Полазак обједињује комплетно тржиште јавног превоза у друмском и железничком саобраћају пружајући увид у контакт детаље сваког превозника. Постоји и посебан систем „оцењивање превозника“ од стране корисника чиме се будућим путницима пружа верододостојна информација о квалитету услуга превозника. Наши корисници имају могућност коментарисања превозника. Рачунамо на вас у заједничком оцењивању превозника!

Kanis
Рецензије
Оцена корисника (311)
(4.48)
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Оцените превозника...
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
slavica
29.02.2024.

Na relaciji NS - Leskovac ostavio me kondukter na stanici u Beogradu iako sam se javila licno njemu pri odlasku u toalet. Jedva sam se snasla da pronadjem autobus na BAS-ovoj stanici.Kad sam pitala kakva je procedura u tom slucaju na to je on odgovorio da se to njima cesto desava.

Marijana
19.12.2023.

Neprofesionalni, nervozni i nevaspitani.

minja
13.11.2023.

strava i uzas relacija ns-leskovac, na stanici u bgu vise ljudi nego sto ima mesta u autobusu, vode decka da ga stave u prtljag dole da se tu vozi, prokisnjava autobus, konduktera mrzi da overava karte i svadja se sa svim putnicima svi su mu krivi jedini je on pametan, polazak zakazan sa stanice u bgu u 18:05, bus je krenuo tek u 18:55, sve najgore…

Vladan
30.06.2022.

Neispravna klima ili neće da uključe u busu, napolju 36 stepeni. 30.jun,relacija Novi Sad-Niš. Uključen samo ventilator a osoblje ubeđuje da klima radi. Neverovatno!

S. Cvetanović
25.05.2020.

Najbolji prevoznik u južnoj Srbiji. Tačni, odgovorni, sa čistim autobusima i korektnim odnosom prema putnicima. Utisak može da pokvari neki nezadovoljan vozač ili kondukter, ali u svakom slučaju, prevoznik za preporuku.

Irena
11.07.2019.

Vracam se za Beograd,vozac nije dozvolio pauzu ,putukem sa dvoje male dece.
Molila sam ga da stane da im kupim vodu i keks,nije hteo.
Taj neprofesionalizam ce se naci u svim medijima,cim stignem u Beograd.
Vodimo se u medijima.
Pozdrav

zorana
31.07.2018.

bata rajzen je za vas nula imate svih mojih pet zvezdica

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.