Polazak.rs
Autóbusz jegyek értékesítése
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

Kanis
Vélemények
Felhasználók véleménye (320)
(4.46)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Мика Чевра
28.06.2024.

Наш најбољи и најјефтинији превозник.Возила чиста,све што је у возачевим могућностима хоће да учине.Ја и да хоћу,немам једну лошу реч.Никада нисам имао проблем а ко зна колико пута су ми изашли у сусрет,много много пута.СВАКА ЧАСТ!!!!!!!
ПОШТОВАЊЕ ЗА РАД!!!!

Andrija
21.06.2024.

Dana's, 21.06.2024. Usao Sam u Vlasotince u 13.07, Za Bgd. Super Kanisov, autobus, klima radi sve OK. Ali u Leskovcu su zamenili autobus, dabl decker-om. Od Leskovcu preko Nisa, do Beograda, SOver, nije hteo da upali klimu, napolju na suncu preko 50 stepeni, u autobus pakao od vrucine! Kazu I da je ovaj dupli autobus Kanis. Stvarno sramota!

Nastasija
09.06.2024.

U autobusu na zadnjim sedištima putnici ne mogu da dodju do daha, jer naravno klima nije ni uključena samo ventilator. Koliko samo imate putnika, niste u mogućnosti da vam klime budu u funkciji i da se punici ne guše!

Milan
27.05.2024.

Relacija Bg - Leskovac / Vlasotince
27.05.2024. Polazak iz bg u 19h i 10min
Vozač nije strucan da vozi autobus i zbog toga menjam prevoznika a ceo zivot sam se vozio kanisom.
Vozac pod hitno da se smeni.
Autobusu brisaci ne brisu kako treba uopšte.
Bez pauze ni 5 minuta
Nije siguran prevoz pa je bolje zaobici ga
Sto se tice higijene nemam reči sve je u najboljem redu a ovo ostalo nula.

Zorica
20.05.2024.

Kupila sam povratnu kartu . Kada sam htela da rezervisem povratak iz LE. veoma neljubazna zena rekla je meni i jednom drugom coveku da nema mesta u autobusu. Moja komsika je odmah poste kupila karte za sebe. Znaci da je bilo mesta. Ja sam morala da kupim kartu kod Frenki a povratna karta je propala. To je izgleda njihova taktika

slavica
29.02.2024.

Na relaciji NS - Leskovac ostavio me kondukter na stanici u Beogradu iako sam se javila licno njemu pri odlasku u toalet. Jedva sam se snasla da pronadjem autobus na BAS-ovoj stanici.Kad sam pitala kakva je procedura u tom slucaju na to je on odgovorio da se to njima cesto desava.

Marijana
19.12.2023.

Neprofesionalni, nervozni i nevaspitani.

minja
13.11.2023.

strava i uzas relacija ns-leskovac, na stanici u bgu vise ljudi nego sto ima mesta u autobusu, vode decka da ga stave u prtljag dole da se tu vozi, prokisnjava autobus, konduktera mrzi da overava karte i svadja se sa svim putnicima svi su mu krivi jedini je on pametan, polazak zakazan sa stanice u bgu u 18:05, bus je krenuo tek u 18:55, sve najgore…

Vladan
30.06.2022.

Neispravna klima ili neće da uključe u busu, napolju 36 stepeni. 30.jun,relacija Novi Sad-Niš. Uključen samo ventilator a osoblje ubeđuje da klima radi. Neverovatno!

S. Cvetanović
25.05.2020.

Najbolji prevoznik u južnoj Srbiji. Tačni, odgovorni, sa čistim autobusima i korektnim odnosom prema putnicima. Utisak može da pokvari neki nezadovoljan vozač ili kondukter, ali u svakom slučaju, prevoznik za preporuku.

Irena
11.07.2019.

Vracam se za Beograd,vozac nije dozvolio pauzu ,putukem sa dvoje male dece.
Molila sam ga da stane da im kupim vodu i keks,nije hteo.
Taj neprofesionalizam ce se naci u svim medijima,cim stignem u Beograd.
Vodimo se u medijima.
Pozdrav

zorana
31.07.2018.

bata rajzen je za vas nula imate svih mojih pet zvezdica

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.