Polazak.rs
Autóbusz jegyek értékesítése
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

22000 Szávaszentdemeter (Szerémség Mitrovica)
Fruškogorska bb
Járatok / Menetjegyek
Vélemények
Felhasználók véleménye (132)
(3.65)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Saša
24.11.2018.

Skandalozno i neprijatno ponašanje vozača Sirmiumbusa. Izbacio me je iz autobusa zato što nije imao da vrati novac? Agresivno ponašanje, viče da "će doći kontrola"? To se desilo 24. 11., polazak za Beograd iz Sremske Mitrovice, na stanici u gradu, oko 13.50. Neverovatno i neprihvatljivo. Na tri broja Sirmiumbusa se niko ne javlja. Da li je ovo moguće?

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.