Da li ste i vi među skoro 100.000 korisnika naše aplikacije Red vožnje?

Da li ste već isprobali našu android aplikaciju Red vožnje? Sve informacije koje ste navikli da proveravate na našem internet sajtu možete dobiti i kroz aplikaciju na vašem android telefonu. Za slučaj da je još uvek niste isprobali, ovog puta vas podsećamo šta sve možete očekivati od naše aplikacije.

polazak aplikacija red voznje

Red vožnje autobusa i vozova

Snalaženje na aplikaciji je jednostavno i prikaz svega onoga što vas zanima ćete dobiti vrlo brzo. Ukucavanjem polazne i dolazne stanice, dobićete red vožnje svih autobuskih i železničkih prevoznika na određenoj relaciji, uz sve korisne detalje o polascima. Među osnovnim funkcijama je i prikaz svih polazaka sa svih autobuskih i železničkih stanica Srbije. Takođe, jedan pravi adresar svih prevoznika će vam u sastavu aplikacije biti na raspolaganju.

Autobuske karte – kupovina u par klikova

Osim pregleda reda vožnja, kroz aplikaciju možete izvršiti i onlajn kupovinu autobuskih karata na međunarodnim linijama. Da biste još više prilagodili aplikaciju vašim potrebama, napravite nalog u par koraka i moći ćete da pregledate istoriju svojih pretraga, da sačuvate omiljene relacije i da mnogo brže kupite autobusku kartu. Ne zaboravite, naše cene su jednake kao kod prevoznika!

Prosečna ocena korisnika 4,4!

U Google-ovoj prodavnici brojimo cifru od blizu 100.000 korisnika! Još smo ponosniji na činjenicu da je našu aplikaciju do sada ocenilo 1.282 korisnika i da su nam dali prosečnu ocenu 4,4 od 5. To je veći broj korisničkih ocena nego što ih ima bilo koja aplikacija za red vožnje i online prodaju autobuskih karata u regionu.

Javite nam utiske – vaše mišljenje nam znači!

Nastavljamo kontinuirano da radimo na poboljšanju informacija i usluga koje pružamo. Od velike važnosti nam je vaše mišljenje, zato vas pozivamo da podelite sa nama vaš korisnički doživljaj. Javite nam šta vam se kod aplikacije dopada, a šta vam deluje komplikovano. Srećni smo što se razvijamo, a uz vaše sugestije možemo postati još bolji. Na vašu i našu radost! 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.