Kako uvesti sistem za online prodaju autobuskih karata na vaš sajt

Internet prodavnice su sve popularnije i sve se više prodavaca uključuje u trgovinu putem interneta. Bilo da je reč o dostavi hrane pravo sa organske njive na kućnu adresu ili da se radi o kupovini hotelske sobe, internet kupovina postaje potreba kupaca, koji imaju sve manje vremena za stajanje u dugačkim redovima i čekanje na uslugu. Zbog toga smo odlučili da naša iskustva u vezi sa online prodajom autobuskih karata podelimo sa svima koji se dvoume da li da isti sistem uvedu i u svoje poslovanje. Ovde mislimo najpre na prevoznike, ali i sve ostale koji se bave prodajom autobuskih karata.

online prodaja autobuskih karata

Naše iskustvo sa online prodajom autobuskih karata

Online prodaja autobuskih karata je na našem sajtu aktivna već skoro dve godine i od tada do danas elektronske karte isporučujemo putnicima širom sveta. Korisnici našeg online prodajnog sistema najšeće kupuju karte na liniji liniji Beograd – Budimpešta i Beograd – Beč, a dolaze poreklom iz najrazličitijih krajeva. Tako su najveći broj karata do sada kupili Nemci, Mađari, Australijanci, Rusi, pa Meksikanci.

 

Da li bi iko od ovih putnika ikada ušao u neku prodajnu poslovnicu?

Veoma je važno znati da uvođenjem online sistema za prodaju karata ne terate postojeće putnike sa svog šaltera, već prodaju otvarate nekim dodatnim, potpuno novim kupcima, koji vas na drugačiji način verovatno ne bi ni pronašli. Nemac, koji je odlučio da autobusku kartu kupi iz svoje fotelje u Nemačkoj, će je tako i kupiti - putem interneta i kod prevoznika koji će mu tu uslugu obezbediti.

 

Na šta da obratite pažnju kada birate sistem

Ukoliko ste se odlučili da uvedete sistem za online prodaju autobuskih karata, ali još uvek ne znate kome da poverite taj posao. Jedna od najvažnijih stvari koju treba da proverite je koliko je sistem jednostavan za korišćenje i da li će se vaši putnici lako snaći pri online kupovini. Takođe, veoma je važno koliko je dostupna korisnička podrška, sa kojih sve uređaja će sistem omogućiti kupovinu karte i kako funkcioniše provera autobuskih karata u samim vozilima. Ovo su samo neka od najvažnijih pitanja koja treba da postavite onome kome poverite ovaj posao, a detaljnije smo se ovom temom bavili u tekstu o Deset ključnih pitanja o online prodaji karata.

Sistem "Polazak" za online prodaju autobuskih karata

Jedna od opcija koja vam je na raspolaganju je svakako i naš sistem, koji je izrađen od strane stručnog i iskusnog tima prema potrebama prevoznika i ostalih prodavaca autobuskih karata. Kroz online kupovinu na "Polasku", putnik do karte dolazi za minut sa bilo kog pametnog uređaja (telefona, tableta) ili računara. Sve o online prodajnom sistemu "Polazak" i dodatnim uslugama koje ovo rešenje uključuje možete pronaći u našem tekstu o implementaciji i karatakteristikama usluge.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da saznate detaljnije o našem sistemu, javite nam se na:

info@polazak.rs

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.