Svilajnac Pariz: Jedna od najdužih međunarodnih linija iz Srbije

Sa 2.463 km rastojanja između početne i krajnje stanice, linija Vršac – Štokholm, o kojoj smo već pisali, je definitivno najduža linija sa polaskom iz Srbije. Odmah posle nje, linija Svilajnac – Pariz je druga najduža, sa 2.020 km razdaljline između dve krajnje stanice.

pariz svilajnac

Svilajnac – Pariz ponedeljkom, sredom, petkom i subotom

Na međunarodnoj liniji Svilajnac – Pariz saobraćaju dva prevoznika: Lasta i Fudeks. Dok Lasta iz Svilajnca vozi za Pariz samo ponedeljkom, Fudeks polazi ponedeljkom, sredom i subotom. Fudeks, sa kojim i mi sarađujemo, na ovoj relaciji dugoj 2.020 km prolazi kroz Srbiju, Mađarsku, Austriju, Nemačku i Francusku. Na ovom putovanju, Fudeks prolazi kroz pet zemalja i nakon ožnje od 28,5 sati, stiže na odredište. Polazak je svakog ponedeljka, srede i subote u 7:30h ispred autobuske stanice, a dolazak u Pariz na stanicu Voyages Rada narednog dana u podne.

Pariz – Svilajnac povratak autobusom

Na povratku Pariz – Svilajnac, prevoznk Lasta vozi četvrtkom, dok Fudeksovi autobusi kreću za Srbiju utorkom, sredom i subotom.Sa stanice Voyages Rada Fudeks navedenim danima polazi u 8:00h ujutru, a dolazak je predviđen narednog dana u 11:50h, nakon nešto manje od 28 sati putovanja.

Autobuska karta Svilajnac Pariz u jednom smeru košta 13.200 din, a povratna karta za odrasle košta 17.400 din. Posebni popusti su ponuđeni za decu, omladinu i penzionere, pa sve detalje oko autobuskih karata za Francusku možete pronaći u našoj online prodavnici autobuskih karata.

Sećan put!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.