Kragujevac - Herceg Novi: red vožnje i autobuske karte Jadran Line

Jadran Line Cetinje donosi još sjajnih vesti za putnike iz Kragujevca! Osim sezonskih polazaka za Bar, uvedeni su i sezonski polasci iz Kragujevca za Herceg Novi. Svakog dana, autobus Jadran Line-a polaze sa Glavne autobuske stanice u Kragujevcu za crnogorsko primorje.

mamula

Kragujevac – Herceg Novi

Po aktuelnom redu vožnje Kragujevac Herceg Novi, na ovoj relaciji saobraća nekoliko autobusa dnevno. Autobus iz Kragujevca polazi svakog dana od 19h, a putnici se u Srbiji ovom polasku mogu pridružiti još u Kraljevu i Raškoj. Dolazak u Herceg Novi je predviđen za sledeće jutro, u 8:34.

Herceg Novi – Kragujevac

Autobus Jadran Line-a iz Herceg Novog za Kragujevac polazi u 19:10 h, svake druge večeri. Pre nego što napusti primorje, ovaj autobus prima putnike i u Tivtu i Budvi, a onda nastavlja putovanje preko Crne Gore do Srbije i Kragujevca. Dolazak do Kragujevca je predviđen za rano jutro sledećeg dana, u 5:55 h.

Cene autobuskih karata

Od Kragujevca do Herceg Novog autobuska karta Jadran Line-a košta 2.830 din, karta u jednom smeru za penzionere iznosi 2.547 din, studentska karta je 2.264 din, a za decu od 4 do 10 godina iznosi 1.415 din. Povratna karta Jadran Line-a na relaciji Kragujevac – Herceg Novi za odrasle iznosi 4.060 din, karta za penzionere košta 3.654 din, studentska karta košta 3.248 din, dok deca od 4 do 10 godina plaćaju povratnu kartu 2.030 din.

Ako planirate da provedete letovanje u Herceg Novom, autobuske karte Jadran Line-a možete proveriti i u našoj online prodaji. Za bilo kakvu asistenciju oko onlajn kupovine, budite slobodni da nas kontaktirate!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.